O nama


Stranica DostaJeMrznje.org nastala je u suradnji GONG-a i Kuće ljudskih prava Zagreb, kao pokušaj odgovora na učestalu prisutnost neprihvatljivog javnog govora koji razorno djeluje na društvenu koheziju, vrijednosti pluralizma, interkulturalnosti i tolerancije prema drugima i drugačijima.

Nastanak ove stranice omogućen je zahvaljujući financijskoj podršci Fondova Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške za organizacije civilnoga društva, čiji je provoditelj za Republiku Hrvatsku Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

 

 

10603787_10152385139941510_5507620151004883535_n
Kuća ljudskih prava Zagreb
Kuća ljudskih prava Zagreb mreža je šest organizacija civilnog društva iz Zagreba. Kuću ljudskih prava osnovali su B.a.B.e., Centar za mirovne studije, Documenta – Centar za suočavanje s prošlošću, Građanski odbor za ljudska prava, Udruga za promicanje istih mogućnosti i Udruga za zaštitu i promicanje mentalnog zdravlja Svitanje, s ciljem promicanja, razvitka i unaprjeđenja zaštite ljudskih prava u Republici Hrvatskoj.
logo narancasti

GONG
GONG je organizacija civilnog društva utemeljena 1997. radi poticanja građana na aktivnije sudjelovanje u političkim procesima. Cilj djelovanja GONG-a je promicanje i unaprjeđenje ljudskih i građanskih prava te ohrabrivanje i osnaživanje građana za što aktivnijom participacijom u procesima donošenja političkih odluka.
Norway+Grants+-+GIFEEA+Grants+-+GIF
Fondovi Kraljevine Norveške i Europskog gospodarskog prostora
NZZRCD
Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva

 

 

Za sve informacije, možete nam se javiti na e-mail adresu dostajemrznje@gmail.com

Možete nam se javiti i putem privatne poruke na Facebook stranici Dosta je mržnje.